• - The Flat Bisztró -

Általános szerződési feltétlek


Webáruház adatai:

A www.theflatbisztro.hu  webáruház üzemeltetője a Szé-Mol Gasztro Kft.

Székhely: 4031 Debrecen, Nyárád u. 7. 2/3.

cégjegyzékszám: 09-09-026816

Adószám: 25163427-2-09

Ügyfélszolgálat: +36 20 800 7439

e-mail: info@theflatbisztro.hu

Az elektronikus szerződéskötés lépései

2.1. Regisztráció a www.theflatbisztro.hu  webáruházban. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

2.3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése.

2.4. Szé-Mol Gasztro Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 15 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Szé-Mol Gasztro Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 15 percen belül nem érkezik, Megrendelő a +36 20 800 7439 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

2.5. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel vagy OTP szépkártyával lehet fizetni, valamint bankkártyával a helyszínen. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik.

2.6. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a +36 20 800 7439 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.

2.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

  • a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető
  • a személyes adatok bármikor változtathatóak.

2.8. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Szé-Mol Gasztro Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

Problémák, reklamáció, panaszkezelés

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

telefonon: +36 20 800 7439

email: info@theflatbisztro.hu

Felügyeleti szervek:

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság - 1088 Budapest, József krt. 6.